fbpx

Saloane pentru Nunti, Botezuri si alte Evenimente in Bucuresti, Sector 4, 3 si 2, Berceni, Popesti-Leordeni

Salon Nunta, Botez, Evenimente Berceni Popesti-Leordeni

Restaurantul NoName situat in strada Mariuca va ofera 2 saloane de nunta, botez pentru evenimentele dumneavoastra, mai jos gasiti prezentarea saloanelor.

Salon Nunta Bucuresti, sector 2 3 4, Berceni, Popesti-Leordeni

Va putem pune la dispozitie un salon nunta bucuresti in sector 2 3 4 zona Berceni si Popesti-Leordeni care sa faca din evenimentul dumneavoastra unul special. Restaurant Nunta NoName este pregatit pentru evenimentul dvs. Avem doua saloane pregatite pentru o petrecere de succes.

Salon Nunta Bucuresti de 40 pana la 60 de persoane, pentru evenimente intr-un cadru placut. Suntem pregatiti pentru a satisface cele mai exigente cerinte si de a pune in practica cele mai inedite si inovatoare idei.

Salon Nunta Bucuresti – NoName va pune la dispozitie tot ce este necesar pentru evenimentul dumneavoastea la preturi mici si accesibile. Printre acestea putem enumera:

 • aranjarea meselor, scaunelor si prezidiului
 • aranjamente florale si baloane
 • fotograf, cameraman si dj
 • tort si un personal calificat
 • un spatiu deosebit
Salon Nunta Bucuresti, Botez, Evenimente sector 2 3 4
Salon botez Bucuresti

Salon Botez Bucuresti, sector 2 3 4, Berceni, Popesti-Leordeni

Daca doresti un salon botez bucuresti in sector 2 3 4 zona Berceni si Popesti-Leordeni pentru copilasul tau si pentru evenimentul unic din viata lui, restaurant botez NoName este pregatit pentru evenimentul dvs. Avem doua saloane pregatite pentru o petrecere de succes.

Salon Botez Bucuresti este pregatit pentru 40 pana la 60 de persoane, pentru un botez intr-un cadru placut si memorabil pentru invitati. Ambientul elegant alaturi de gustul mancarii, profesionalismul personalului si nu in ultimul rand preturile corecte si mici, fac ca Salon Botez Bucuresti NoName sa fie alegerea perfecta pentru orice botez.

Salon Botez Bucuresti – NoName va pune la dispozitie tot ce este necesar pentru evenimentul dumneavoastra, pe langa lista de mai jos suntem deschisi la orice cerinte si propuneri:

 • tortul bebelusului si un personal calificat
 • aranjarea meselor, scaunelor si prezidiului
 • aranjamente florale si baloane
 • fotograf, cameraman si dj
 • un spatiu deosebit
 • candy bar
 • ursitoare si spectacol
Salon Etaj

Salon Etaj 1

Numar maxim de locuri: – 60

Suprafata salon: – 130 m2

Numar maxim de mese: – 6

Salon Parter

Salon Parter

Numar maxim de locuri: – 40

Suprafata salon: – 90 m2

Numar maxim de mese: – 4

Salon Evenimente Bucuresti, sector 2 3 4, Berceni, Popesti-Leordeni

Petrecere privata, aniversare sau altceva? Cauti un salon evenimente bucuresti in sector 2 3 4 zona Berceni si Popesti-Leordeni? Restaurant evenimente NoName este pregatit pentru evenimentul dvs. Avem doua saloane pregatite pentru o petrecere de succes din care va puteti alege in functie de stilul acesteia.

Salon evenimente Bucuresti cu o capacitate de 40 pana la 100 de persoane, pentru evenimente intr-un cadru placut. Suntem pregatiti pentru a satisface cele mai exigente cerinte si de a pune in practica cele mai inedite si inovatoare idei. Petreceri tematice sau cu idei inedite? Noi suntem de acord!

Atat mancarea cat si personalul nostru sunt renumite pentru o calitate de exceptie. Salonul are o dimensiune ideala pentru a crea un cadru placut pentru invitati, un salon prea mare sau prea mic, poate afecta un eveniment, NoName a gasit solutia ideala si testata.

Vedeti parerile clientilor pe facebook.

Solicita rezervare sau oferta de pret
Salon Evenimente Bucuresti